15 gru 2013

Pasta z wędzonego pstrąga


Nie zawsze trzeba kombinować, czasem najprostsze jest najsmaczniejsze.

Składniki :
  • wędzony pstrąg
  • kukurydza z puszki
  • ogórek konserwowy
  • sól
  • pieprz
Przygotowanie :
  1. Pstrąga rwę na kawałki pozbywając się ości.
  2. Ogórka kroję w drobną kostkę.
  3. Łączę pstrąga z ogórkiem, kukurydzą przyprawiam solą i pieprzem.

2 komentarze:

  1. Jadłem pastę z makreli, ale z pstrąga jakoś nie miałem okazji.
    pozdrawiam, michal, moja nowa strona Diamentowy owczarek o szkoleniu psów :)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty z ryb :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz :)
JEŚLI JESTEŚ AUTOREM BLOGA I CHCESZ BYM GO ODWIEDZIŁA, PROSZĘ ZOSTAW W KOMENTARZU ADRES BLOGA. ( tak jest mi po prostu łatwiej).
Jeśli podoba Ci się mój blog - zapraszam do zostania obserwatorem.
Pozdrawiam,
Myszka