16 kwi 2014

KONKURS!!!!




By wziąć udział w konkursie należy :
1.  przesłać mailem przepis wraz ze zdjęciem na potrawę zgodną z hasłem "fit na wiosnę" w terminie od 15.04 - 06.05, oraz zgodę na publikację przepisu na blogu Myszka gotuje w przypadku wygranej.
1.1 mailem - na adres myszkagotuje@gmail.com
1.2 potrawa - przekąska, sałatka, danie obiadowe
1.3 fit na wiosnę - potrawa powinna być "lekka", najlepiej kolorowa i jak najmniej tłusta
1.4 zgoda na publikację - jeżeli przesłany przepis był opublikowany na blogu, którego jesteś autorem to oczywiście pod przepisem zostanie podane nie tylko Twoje dane ale także link do Twojego bloga.

Zasady:
1. wyłonienie zwycięscy odbędzie się przez losowanie 07.05 karteczki z danym uczestnika.
1.1 każdy kto spełni warunku uczestnictwa otrzyma jeden los ( a więc jedną karteczkę ze swoimi danymi).
1.2 można także otrzymać dodatkowe losy :
- jeden dodatkowy los za polubienie profilu Myszka gotuje na facebooku  - klik
(los będzie przyznany jeżeli napiszesz w mailu , że polubiłeś profil i pod jaką nazwą )
- dwa dodatkowe losy za umieszczeniu na zdjęciu odręcznie napisanej karteczki "fit na wiosnę konkurs na blogu myszkagotuje.blogspot.com"
czyli, maksymalnie można uzyskać cztery losy.
2. wyniki konkursu zostaną opublikowane na blogu Myszka gotuje najpóźniej 8.05.

Nagrody :
1. Nagrodą w konkursie są produkty, które utrzymałam od firmy Kupiec:
- otręby granulowane z truskawkami
- otręby owsiane
- płatki ryżowe błyskawiczne
- otręby pszenne
- płatki jęczmienne błyskawiczne
- płatki owsiane górskie
2. Nagroda zostanie wysłana tylko na terytorium Polski, w przeciągu 14 dni od otrzymania od zwycięscy adresu.

Uwaga !
Nie trzeba posiadać bloga ani facebooka by wziąć udział w konkursie.
Jeśli masz jakieś pytania , napisz w komentarzu lub na myszkagotuje@gmail.com
 

1 komentarz:

Dziękuję za komentarz :)
JEŚLI JESTEŚ AUTOREM BLOGA I CHCESZ BYM GO ODWIEDZIŁA, PROSZĘ ZOSTAW W KOMENTARZU ADRES BLOGA. ( tak jest mi po prostu łatwiej).
Jeśli podoba Ci się mój blog - zapraszam do zostania obserwatorem.
Pozdrawiam,
Myszka